Megközelítés

Megközelíthetőség:

Autóval:

A fővárostól, Budapesttől délre (68,2 km, 1 óra 13 perc), az MO-ás körgyűrűről Szigetszentmiklós/Taksony leágazásnál letérve az MS-ös autópályáról a Majosháza-Kiskunlacháza-Dömsöd-Tass útvonalon, a tassi-ráckevei Duna-ágtól kelet felé haladva (8 km, 13 perc) közelíthető meg.
A megyeszékhelytől, Kecskemét felől (58,3 km 52 perc) észak-nyugatra, az MS-ös autópályáról és az 50-es főútról Lajosmizse irányából, illetve Hetényegyháza-Kerekegyháza-Kunadacs települések érintésével érhető el.

Budapest-Baja közötti 51-es úton is meg lehet Kunszentmiklóst, a dömsödi leágazásnál Apaj felől vagy Tasson keresztül. Kecskemétről pedig a Dunaföldvár felé haladó 52-es útról letérve, Kerekegyházán, Kunadacson át vezet az út a városba.

 

Vonattal:

Kunszentmiklós a kelebiai vasútvonal mentén, Budapesttől 60 km-re fekszik. A vasútállomás 1990-ben lett teljesen felújítva. Valamennyi vonatjárathoz van autóbusz-csatlakozás, helyi vagy helyközi járattal. Helyközi autóbuszjáratok a központból indúlnak Budapest, Dunaföldvár, Tass, Dömsöd, Gyöngyös, Kalocsa, Kecskemét, Kerekegyháza, Soltszentimre, Szabadszállás irányába.

 

Nagyobb térképre váltás

magyar
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.